Adobe Shockwave bakal dihentikan kanggo Windows

Yen sampeyan tansaya tambah karo Internet, aku yakin sampeyan ngerti babagan Adobe Shockwave. Plugin sing wis diinstal ing sawetara titik kanggo muter aplikasi multimedia lan game video. Dirilis dening Macromedia ing 1995, mengko entuk Adobe ing 2005, platform ...

Firefox Kirim: Nuduhake File Nganti 2.5GB

Ora ana kekurangan layanan enggo bareng file sing gratis. Ing kasunyatan, ana panyimpenan awan lan fungsi enggo bareng file watara. OneDrive, Google Drive, Dropbox, lan iCloud Drive minangka panyimpenan file sing populer lan layanan enggo bareng metu ana. Firefox Send Firefox Kirim yaiku ...

Cara Gawe Lenovo USB Drive Recovery Kanggo Windows 10

Ana fungsi sing dibangun ing Windows 10 kanggo nggawe drive pemulihan USB. Kabeh kedhaftar, kalebu kedhaftar Lenovo PC, bisa nggunakake piranti kasebut kanggo nyiapake drive pemulihan USB Windows 10. Masalah karo sarana pemulihan sing dibangun ing iku ora bisa nggawe ...

Mozilla Firefox 66.0 Dirilis karo Play-Auto Swara sing Diblokir

Mozilla Firefox 66.0 dirilis rong dina kepungkur. Saiki wis kasedhiya ing repositori utama Ubuntu 16.04, Ubuntu 18.04, Ubuntu 18.10. Firefox 66.0 release highlights: Blok otomatis swara. Sampeyan bisa nambahake pengecualian, utawa mateni fitur kasebut. Panelusuran luwih gampang liwat tab anyar sing didesain ulang ing Pribadi ...

Instal Cave Story kanthi gampang liwat Snap ing Ubuntu 18.04, 16.04

NXEngine Evo, pangreksan saka game platform sisi-nggulung klasik Cave Story, saiki gampang kanggo nginstal ing Ubuntu Linux nganggo paket swap. NXEngine Evo minangka clone / rewrite sumber-sumber lengkap saka platform jump-and-run karya Doukutsu Monogatari (uga dikenal minangka Cave Story) sing digawe dening Studio Pixel. ...

KeePassXC 2.4 Dirilis kanthi High-DPI Scaling kanggo 4K Screens

Sawise rilis beta loro, pangurus kuncine KeePassXC 2.4.0 pungkasane dadi stabil. Punika carane nginstal ing Ubuntu 16.04, Ubuntu 18.04, lan sing luwih dhuwur. KeePassXC 2.4.0 nyedhiyakake koordinasi sistem panyengkuyung kanggo layar dhuwur DPI, nambah panuntun dhasar basis data anyar, nglakokaké panelusuran luwih canggih, lan pemeriksa dhata otomatis Kadi sinkronisasi basis data KeeShare ...

Kid3 Tag Editor 3.7.1 Dirilis, Cara Instal ing Ubuntu

Kid3 audio tag editor ngasilake versi 3.7.1 dina iki. Carane nginstal ing Ubuntu 16.04, Ubuntu 18.04, Ubuntu 18.10, lan luwih dhuwur. Kid3 3.7.1 utamane ndadekke perbaikan bug lan perbaikan usability. Paling anyar fitur target versi Android, sing saiki ndhukung tema peteng, luwih apik ...