Adobe Shockwave do të ndërpritet për Windows

Nëse jeni rritur me internet, unë jam i sigurt që dini për Adobe Shockwave. Një shtojcë që të gjithë ne kishim instaluar në një moment për të luajtur aplikacione multimediale dhe video lojëra. Lëshuar nga Macromedia në 1995, e fituar më vonë nga Adobe në 2005, platforma ...

Firefox Dërgo: Ndaj Dosjet deri në 2.5GB

Nuk ka mungesë të shërbimeve falas për ndarjen e skedarëve. Në të vërtetë, ka rreth qindra shërbime për ruajtjen dhe shpërndarjen e skedarëve rreth tyre. OneDrive, Drive Google, Dropbox dhe iCloud Drive janë shërbimet e ruajtjes dhe shpërndarjes së skedarëve popullor atje. Firefox Send Firefox Send është një ...

Si të Krijo Drive Lenovo USB Recovery për Windows 10

Ekziston një ndërfaqe e integruar në Windows 10 për të krijuar një makinë të rimëkëmbjes USB. Të gjithë përdoruesit, duke përfshirë edhe përdoruesit e Lenovo PC, mund të përdorin mjetin e ndërtuar për të përgatitur makinën e rimëkëmbjes USB të Windows 10. Problemi me ndërgjegjësimin e ndërtuar në shërim është se ajo nuk mund të krijojë ...

Sa kohë mund të përdorni Microsoft Office pa aktivizimin?

A keni instaluar një kopje të palicensuar të Microsoft Office 2019 ose Office 365 në kompjuterin tuaj dhe doni të dini sa kohë mund të përdorni produktin e Microsoft Office pa e aktivizuar atë? Në këtë udhëzues, do të diskutojmë se sa kohë mund të përdoret Microsoft Office ...

Mozilla Firefox 66.0 u lirua me Sound Auto-Play Blocked

Mozilla Firefox 66.0 u lirua dy ditë më parë. Tani është në dispozicion në depo kryesore të Ubuntu 16.04, Ubuntu 18.04, Ubuntu 18.10. Shfaqja e Firefox-it 66.0 nxjerr në pah: Blloko auto-playin e zërit. Mund të shtoni përjashtime ose ta fikni funksionin. Kërkimi më i lehtë nëpërmjet një skedari të ri të ridizajnuar në Private ...

Avidemux 2.7.3 lëshohet me Fixes Decoder të ndryshme (Ubuntu PPA)

Avidemux video editor ka publikuar një version të ri bug-fix vetëm 11 ditë pas fundit, me dekoder fixes dhe misc ndryshme përmirësime Avidemux 2.7.3 lëshon në pah: Vapoursynth tani është ngarkuar në mënyrë dinamike për të shmangur gabimin popup ASF / WMV demuxer fix BMP decoder fix Re-enabled PNG Dekoderi Ruaj kursimin e tanishëm ...

Install Cave Story Easily nëpërmjet Snap në Ubuntu 18.04, 16.04

NXEngine Evo, një rishkrim i lojës klasike Cave Story për platformer, është lehtë për t'u instaluar në Ubuntu Linux duke përdorur paketë të parakohshme. NXEngine Evo është një klon i plotë me burim të hapur / rishkruaj platformerin "Doukutsu Monogatari" (i njohur gjithashtu si Cave Story) i kryeveprës së krijuar nga Studio Pixel. ...

KeePassXC 2.4 u lirua me shkallë të lartë DPI për ekranet 4K

Pas dy lëshimeve beta, menaxheri i fjalëkalimeve KeePassXC 2.4.0 në fund shkon i qëndrueshëm. Ja se si ta instaloni në Ubuntu 16.04, Ubuntu 18.04, dhe më të lartë. KeePassXC 2.4.0 mundëson shkallëzimin e sistemit të koordinatave për shfaqje të lartë DPI, shton magjistarin e ri të bazës së të dhënave, zbaton kërkimin e avancuar dhe sinkronizimin e bazës së të dhënave KeeShare të kontrollit automatik të përditësimit ...

Kid3 Editor Tag 3.7.1 Released, Si të Instalohet në Ubuntu

Kid3 redaktor audio tag lëshoi ​​versionin 3.7.1 sot. Ja se si ta instaloni atë në Ubuntu 16.04, Ubuntu 18.04, Ubuntu 18.10, dhe më të lartë. Kid3 3.7.1 sjell kryesisht përmirësime të gabimeve dhe përmirësime të përdorshmërisë. Shumica e tipareve të reja synojnë versionin e Android, i cili tani mbështet një temë të errët, një më të mirë ...